KASTAMONU DEVREKANİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2022-2023 İlköğretim Haftası Çoşkuyla Kutlandı

İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler ve sunumlarla ilçe kaymakam vekili Abdulkadir Işık ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.
2022-2023 İlköğretim Haftası Çoşkuyla Kutlandı

19-09-2022İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.İlköğretim Haftası Yunus Emre İlkokulunda ilçe kaymakam vekili Abdulkadir IŞIK ve protokol heyetinin katılımıyla kutlandı.

DEVREKANİ / KASTAMONU - 03666381908

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.